AVN Group is een overkoepelende naam van onze entiteiten: Autoveiling.nl, Autoinspectie.nl, AVN Remarketing en TheCarAuction.eu.

Bij Autoveiling.nl worden er wekelijks, in diverse veilingen, honderden auto’s verkocht in heel Europa. Iedere veilingvorm heeft specifieke kenmerken, welke ontwikkeld zijn op de wensen van de klanten van het veilinghuis. Na de toezegging regelt een vakkundig team de volledige afhandeling van A tot Z voor de koper en de verkoper. Autoveiling Nederland is een Erkend Register Veilinghuis dat is opgenomen in het Register van de Federatie TMV.

Autoinspectie.nl is expert in het inspecteren en taxeren van voertuigen en rollend materieel. Een eenduidige en goede inspectie, draagt bij aan een transparant en duidelijk inspectierapport. Autoinspectie.nl zorgt voor de gehele afhandeling van uw inname. Autoinspectie.nl is met haar Erkend Register Taxateurs, ingeschreven bij Federatie TMV en de Stichting VRT, uw waarde bepalende partner.

AVN Remarketing biedt u de mogelijkheid om zelf aan de remarketing knoppen te zitten. Zelf uw voertuigen inspecteren, taxeren, veilen en afhandelen. Uw eigen proces en data overzichtelijk en eenvoudig gedigitaliseerd. De applicatie kent diverse koppelingen en mogelijkheden om uw proces op de meest ideale wijze te automatiseren. Voor advies op maat neem contact met op met ‘the remarketing people’.

theCarAuction sells weekly hundreds of cars trough different kind of auctions. Each auction has his own specific characteristics which are developed to our customers needs. After our joint agreement a group of professionals will arrange the complete handling from A to Z for the buyer and the seller. theCarAuction is a licensed Registered Auction, added to the Registered Federation TMV.

Logo Autoveiling Nederland
Meer over AutoVeiling.nl
Logo Autoinspectie Nederland
Meer over AutoInspectie.nl
Logo AVN Remarketing
Meer over AVN Remarketing
Logo thecarauction.eu
More about theCarAuction.eu
Logo CarInspection.eu
More about CarInspection.eu
Logo AVN Group
Meer over AVN Group