Remarketing = topsport

In 2019 hebben ‘the remarketing people’ met al hun activiteiten veel wedstrijden gespeeld. Eens temeer werd het hen hierbij duidelijk “Remarketing = topsport”. Altijd moet het meer, makkelijker en/of sneller.

“Een kritische klant, een goede competitie en een veranderende markt zet ons continu op scherp. Zo halen we het beste uit ons zelf, uit onze producten en uit de mooie samenwerkingen die wij hebben. Met de finish en een podiumplaats in zicht kunnen we weer trots zijn”, zegt Wierd Meijering (Algemeen directeur AVN Group).

Het jaar 2020 zal voor AutoVeiling.nl bestaan uit een jaar waarin Remarketing weer topsport zal zijn. 2020 zal het jaar zijn waarin de verkoop van auto’s meer, makkelijker en/of sneller moet. Het team van AutoVeiling.nl is er klaar voor!  Ze helpen u graag hierbij.

Het enige Erkend Register Veilinghuis gespecialiseerd in auto’s dat Nederland rijk is onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Laat u verrassen.

Kortom: the remarketing people van de AVN Group zien 2020 met vertrouwen tegemoet en staan klaar om u en uw klanten optimaal te kunnen bedienen. Hierbij leveren ze voor het gehele Remarketing proces ‘tools en platforms’ met bijbehorende ‘inspectiedienstverlening’ en ‘verkoop dienstverlening’.

Ga ook voor een podiumplaats in 2020. Laat u verrassen door ervaren automotive collega’s die met u meedenken in procesverbeteringen met innovatieve toepassingen.

De markt verandert, verandert u mee?