AutoInspectie.nl heeft sinds deze maand een nieuwe uitstraling. Afgelopen week werd aan het personeel hun nieuwe bedrijfsauto en bedrijfskleding overhandigd.
“Wij vinden het belangrijk dat de uitstraling van onze inspecteurs professioneel en herkenbaar is. Als onafhankelijk inspectiebedrijf dat vaak in het land afspraken heeft en bij de berijders thuiskomt is het belangrijk dat men ons in één oogopslag herkent”, zegt algemeen directeur Wierd Meijering.

Visitekaartje

AutoInspectie.nl onderscheidt zich door het leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Het automotive inspectiebedrijf bezit kwaliteitscertificeringen, gekwalificeerd personeel en hebben de bijbehorende bedrijfskleding en auto’s nu vernieuwd.
“De uitstraling moet goed zijn, onze medewerkers zijn het visitekaartje van onze klanten”, benadrukt Meijering. De gekozen huisstijl kan gekenmerkt worden als jong, eigentijds, strak en vernieuwend. De inspecteurs dragen deze huisstijl op deze wijze zo goed mogelijk uit. Tevens is het voor de klanten en de inspecteurs zo makkelijker elkaar in het veld te vinden en te herkennen.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid straal je niet uit, dat ben je. Toch helpt een professionele uitstraling hierbij, dit is dan ook de reden dat een politieagent, een bewaker en een piloot een uniform draagt. Zo staat het logo van AutoInspectie.nl ook op alle communicatie; van innameprotocol, e-mailcommunicatie tot het inspectierapport. Dit is zeer herkenbaar en herkenning geeft erkenning. En de bedrijfskleding en de auto’s stralen dit nu nog beter uit.

Dienstverlening

‘Uw expert in inspecties en taxaties’ staat als tekst ook achterop de auto’s. “Dit is immers al jarenlang de slogan van AutoInspectie.nl”, zegt Meijering. “En hier doen we alles aan. Wij bewijzen ons graag!”